top of page

Så ble det nettside, gitt...

Oppdatert: 21. feb. 2021

Hadde egentlig ikke tenkt å bli kommersiell ift kunsten min (ja, det er fortsatt rart å kalle det kunst, det er jo liksom bare de som har studert, er etablerte og anerkjente kunstnere som lager kunst... Eg fusker jo bare i faget!), men helt siden eg begynte å male på ordentlig høsten 2018, har eg solgt bilder hele veien, noe på bestilling, og noe direkte fra staffeliet. Ved et par anledninger har jeg stilt ut bilder når gubben har åpne dager på bedriften sin, og det rører meg alltid at noen vil ha bildene mine.


Eg bestemte meg på nyåret 2021 å ta et online malekurs for å lære mer og gå inn for å utvikle teknikkene og kunnskapen, og da øker jo inspirasjonen og dermed produksjonen. Nå tar det helt av, og for hvert bilde eg lager, har eg ideer til to nye (minst!). Huset fylles opp, og det henger bilder i alle rom, i begge etasjene.


Selv om Hildurs Urterarium har invitert meg til å ha salgsutstilling hos dem i sommer, har eg allerede mer enn det som får plass der. Når eg samtidig stadig får spørsmål om en komplett oversikt over det eg har til salgs til enhver tid, var det på tide å avansere fra Facebookside og Instagram. Wix annonserer med enkle løsninger for gratis sider, og eg har etterhvert plundra meg ferdig med noe som kan vises fram.


Her er det også innebygd en blogg i siden, så da er det bare å hente frem bloggkunstene fra tiden før Facebook tok over. Den gamle Bittabloggen viste stort sett frem fjellturer og natur, og nå er det kunst. Likevel er kunsten inspirert av naturen eg er så heldig å ha rundt meg. (Det vil fremtidige blogginnlegg vise mer av.)


Velkommen til Bittas malerier!

Jeg er ydmyk og glad for at du vil følge meg på min inspirerende reise!

Ha en fin dag!


Klem <3


487 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Give-away!

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page