top of page

Når fjæra blir med i maleriene

Jeg bor på en fantastisk plass! Fjæra ligger rett utenfor huset, og både jeg og vofsen elsker å rusle i sand, skjell og tang.

I det siste har jeg sett mange eksempler på bruk av rare materialer for å lage struktur i malerier, og derfor har jeg begynt å legge merke til ting med vakre mønster/former overalt.


På en av turene i fjæra la jeg merke til hvor vakker tangen er, og jeg fikk den ville idéen å prøve om tangen kunne brukes i malerier. Samlet med meg noen klaser av tre-fire sorter, og vel hjemme kastet jeg dem i en stor kasserolle for å koke bort saltet. Akkurat DET skulle jeg ha advart husstanden om, for stanken som spredte seg i huset var intens!


Etter å ha tørket tangen på et håndkle i et par dager, var det på tide å prøve å blande den med maling.


Sånn gikk det:Veldig artig!🤩👍🏼 Neste gang kan jeg prøve på et større lerret, blande inn skjell og anna rusk og rask..😂

37 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Give-away!

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page